Integrálszámítás 2. videó

Untitled Document

Ha már végignézted az Integrálszámítás 1. ingyenes videót, és nem okoz gondot egy egyszerűbb függvény primitív függvényének meghatározása, akkor itt az ideje, hogy továbbfejleszd tudásod, hiszen a vizsgán ennyi nem lesz elég.

Van egy bonyolultabb integrálási szabály, amely az első integrálszámítás videóban nem szerepel: ez a parciális integrálás szabálya. Ezzel kezdődik a második videó.

Megmutatom azt is, hogyan kell használni a helyettesítéses integrálást, majd azokat az integrálokat nézzük, amikor az integráljel alatt és felett egy-egy szám található (határozott integrál). Ez a típusú integrál alkalmas terület számítására is. Végül azokat az integrálokat nézzük, melyek hasonlítanak a határozott integrálra, tehát az integráljel alatt és felett valamilyen érték áll, de ez az érték vagy a plusz/mínusz végtelen, vagy a függvény nincs értelmezve az adott helyen. (improprius integrál)

Mit tartalmaz a videó? (77 perc)

  • Parciális integrálás,
  • integrálás helyettesítéssel,
  • határozott integrál,
  • területszámítás,
  • improprius integrál

A Integrálszámítás 2. videó ára :

4800 Ft

A megvásárolt videót időkorlátozás nélkül az oldalra bejelentkezve online nézheted meg bármely általad választott 2 számítógépről. A videók nem letölthetők, de amennyiben jelzed igényedet e-mailben vagy telefonon, DVD-re írjuk az általad megvásárolt videókat, és azt postán kiküldjük a címedre. (Ennek a szolgáltatásnak a díja 1500 Ft.)

Választhatsz, hogy kártyával vagy átutalással szeretnél fizetni. A kártyás fizetés előnye, hogy a hozzáférésed automatikusan perceken belül aktiválódik.

Átutalásnál az összeg beérkezése után, 24 órán belül aktiváljuk hozzáférésedet.

Befizetésedről e-mailben elektronikus számlát küldünk.

Bármilyen kérdésed van, hívd munkaidőben (hétköznap 8-17 óráig) a 70/949 2138-as számot, vagy írj az info@megintvizsga.hu címre!

Fizetés kártyával Paypal-on keresztül