Sorozatok videó

Untitled Document

A videó a gazdasági matematikát tanulók első félévének első témakörét dolgozza fel. Sokan ekkor szembesülnek azzal a ténnyel, hogy itt nem "sétagalopp" matek lesz. Ráadásul, ha már elfelejtetted a középiskolában tanultakat, duplán is kétségbeeshetsz.

Mindezeket figyelembe vettem a videó készítésekor. Az egyes fogalmakat igyekszem nem matematikai nyelven magyarázni, hiszen a feladatok megoldásához ilyen szintű ismeret éppen elég.

Szerencsére a feladatok jól körülhatárolható típusokba sorolhatók, így minden típusból néhányat megoldva már egyedül is fogsz tudni próbálkozni a feladatmegoldással.

Mit tartalmaz a videó? (79 perc)

  • Sorozat fogalma
  • Monotonitás, monotonitás meghatározása kétféle módszerrel
  • Korlátosság
  • Sorozatok konvergenciája, sorozatok határértékének meghatározása
  • Küszöbindex meghatározása
  • Végtelen mértani sorok

A Sorozatok videó ára :

4800 Ft

A megvásárolt videót időkorlátozás nélkül az oldalra bejelentkezve online nézheted meg bármely általad választott 2 számítógépről. A videók nem letölthetők, de amennyiben jelzed igényedet e-mailben vagy telefonon, DVD-re írjuk az általad megvásárolt videókat, és azt postán kiküldjük a címedre. (Ennek a szolgáltatásnak a díja 1500 Ft.)

Választhatsz, hogy kártyával vagy átutalással szeretnél fizetni. A kártyás fizetés előnye, hogy a hozzáférésed automatikusan perceken belül aktiválódik.

Átutalásnál az összeg beérkezése után, 24 órán belül aktiváljuk hozzáférésedet.

Befizetésedről e-mailben elektronikus számlát küldünk.

Bármilyen kérdésed van, hívd munkaidőben (hétköznap 8-17 óráig) a 70/949 2138-as számot, vagy írj az info@megintvizsga.hu címre!

Fizetés kártyával Paypal-on keresztül